sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kaikki nukkeni

Her eyes <3


Reine
 Reine on Emilien "siskopuoli", hänen isänsä uuden vaimon lapsi. Reine on ujo, hiljainen ja vetäytyvä, suuttuessaan agressiivinen. Ei luota ihmisiin lapsuuden traumoista johtuen. Hän ei ole ollenkaan niin herkkä ja hento kuin hattaraisesta ulkonäöstä voisi päätellä. Tarvittaessa Reine osaa laittaa pahastikin kampoihin.

                      Cold

Reinen perhe (isäpuoli ja äiti) muuttaa Suomeen joulun jälkeen, ja Reine muutti Emilien luokse "pois muuton tieltä". Todellisuudessa alkoholisti-isäpuolta ja välinpitämätöntä äitiä ei jaksa kiinnostaa heidän lapsensa asiat, ja he halusivat Reinen pois jaloistaan ja vähiä rahoja kuluttamasta.

Leah

Little smile
                                                         

Leah on Emilien "sisko", ei myöskään biologista sukua. Virallisesti Leahin huoltajuus kuuluu Emilien Suomessa asuvalle tädille, mutta kiireisen tädin ollessa milloin mitäkin asioita hoitamassa, asuu Leah pääosin Emilien luona.

                      Leah 

Luonteeltan Leah on terävä ja äkkipikainen, kuitenkin eri tavalla kuin Reine. Leah sanoo suoraan mitä ajattelee, eikä aina mieti mitä suustaan päästää. Leah on hyvin eläinrakas, ja osaa tarvittaessa olla hyvinkin ystävällinen. Leah on hyvin kiintynyt Emilieen, mutta uskaltaa silti riidellä hänen kanssaan avoimesti. Leah pelkää kuollakseen pimeää ja yliluonnollisia asioita, vaikka onkin hyvin maanlähäinen.

Joel

Say hello to my boy
Joel ei ole vielä varsinaisesti mukana tarinassa, mutta parempi silti esitellä hänet hyvissä ajoin :D Joel on Emilien vanha ystävä Ranskasta, mutta hänelläkin on paljon sukulaisia Suomessa. Joel muutti vaihto-oppilaaksi Suomeen ollessaan 17- vuotias, ja asuu tällä hetkellä pienessä kämpässä samalla kadulla kuin Emilie. Sitä hän ei tosin vielä tiedä... ;)


                      Wind    

Joel on ikuinen haaveilija, kevytkenkäinen pilvilinnojen maalailija. Hän viettää vapaa-aikaansa ajatuksiinsa vaipuneena, mutta "oikeat asiat" (kuten se, mitä hän aikoo elämällään tehdä) eivät kiinnosta häntä. Joel on hurmuri ja naistenmies, mutta osaa tarvittaessa olla myös empaattinen ja todella ystävällinen.

Emilie

Autumn lake

Emilie on nukkeperheen äitihahmo, empaattinen ja ystävällinen. Emilie saattaa vaikuttaa ujolta, mutta tuttujen ihmisten kanssa hän on hyvinkin räiskyvä persoona. Hän on myös hyvin taiteellinen. Emilie on rasittavuuteen asti huolehtiva, mutta osaa hoitaa omat asiansa.

Emilie

Emilie muutti Suomeen sukulaistensa luokse ollessaan 16- vuotias. Emilie on aina ollut hyvin itsenäinen, ja asuu nyt yksin pienessä kaksiossa. Emilien isä lähettää hänelle joskus pieniä summia rahaa, mutta pääosin hän elättää itse itsensä (ja usein myös Leahin).



Hehe, siinä teille pieni infopläjäys mun tänhetkisistä nukeista :D Paitsi että tällä välin katraaseen on liittynyt viideskin pallopää... ;)



Armiidus & nuket

2 kommenttia:

  1. Voi, tuo Emilie on kyllä nätti <3 Ehdoton lempparini. Osaat ottaa sitten ihania kuvia!
    -Kaisu

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3 En sais sanoo näin, mutta niin munkin :_D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista nwn