perjantai 18. tammikuuta 2013

hiiohoi ~Hola. Joulu meni ja vuosi vaihtui, ja joku tarkkaavainen saattoi huomata etten pitänyt lupaustani draamatarinan jatkamisesta. Ehei, päin vastoin. Poistin kaikki edelliset osat, aloitan alusta. Piste. Nyt sitten toiseen asiaan, nimittäin siihen, että Emilé on nyt täysin valmis :3 Olen sataprosenttisen tyytyväinen siihen ♥ Leah taas... Sen stock- kroppa on aivan säpäleinä ja peruukki takussa, mutta menin vannomaan vanhemmilleni etten käytä enään ainuttakaan euroa nukkeihin. Fantastic. Leahin osalta blogi on loppu, ainakin sanotaanko seuraavat viisi vuotta, kunnes tuhlaan siihen viimeisetkin sataseni. Siitäs saat äiti! >)


                        Emile sai siis vielä lisää ripsiä....

...luomet ja rajaukset. On se vaan suloinen :3
         ~
Luomissa on tosiaan pieni väriero, näkyy kuvassa aika selkeästi, mutta johtuu lähinnä valaistuksesta. Ei oikeasti näy päivänvalossa lähes ollenkaan.
~
Kuvia oli nyt vain kaksi, koska minä umpitorvelo onnistuin hajottamaan muistikorttini, ja tällä hetkellä lainaan vanhempieni muistikorttia... Loppuun vielä laitan vähän nukkesuunnitelmia jotka tosiaan toteutan sitten joskus sen viihen vuoden kuluttua
~


Pullip Dita
Ennen jostain syystä vihasin tätä nukkemallia, mutta nykyään rakastan Ditaa ♥ Chipit ja peruukin luultavasti vaihtaisin jossain vaiheessa, mutta muuten täydellinen.
Pullip Neo Angelique
Toinen pakkohankinta. Hiusrusetteja myöten täydellinen ♥ Kalliimpi, mutta olisikin pelkkä raha ongelmana.

+ peruukkeja, Leahille obitsu, nukenvaatteita, chippejä yms aina tarvittavaa nukkekamaa.

Adios.


5 kommenttia:

 1. Emilié on kyllä oikeesti nätti (: ♥ Noi uudet pidemmät ripset on tosi kivat. Mäkin oon pian pidentämässä Kliian ripsiä, kunhan vaan tulis se peruukki jo. Harmi kun Leahille kävi niin :c Se on söpö nukke, joten suosittelen obitsun ostamista!

  Ja kivoja suunnitelmia (:

  VastaaPoista
 2. Tuossa on Johnny.... Oli pakko kattoo.... jajaja kivoja kuvia! ^^

  VastaaPoista
 3. Emi on kyll täydellinen ♥ Ja minä olen täydellisen kateellinen kun edes ole saanut obitsua tunkaistua niin Mariellellelllelle kuin Ingridillekään... xd Ripset on ihanat ja tuo valkoinen peruukki ja luomet ~

  Harmi että Leah on niin kärsineessä asemassa :D

  t. jonna joka ei jaksa kirjautua googleen

  VastaaPoista
 4. HAASTOIN SUT :)

  http://unepetitefillee.blogspot.fi/2013/01/many-things.html#comment-form

  VastaaPoista

Kiitos kommentista nwn