sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Helsinkimiitti 19.7

Heissan taas pitkästä aikaa! Kuvatarinan jatko-osa on vielä työn alla, joten tähän väliin saatte pienimuotoisen miittipostauksen :3 


Tea party

uh laatu don't do this to me
Ensin kuitenkin vähän serkkuni Onskun (*klik* blogiin) luona otettuja kuvia :) Onskulla oli maailman ihanin nukkehylly, jonne Reine ja Isla pääsivät teekutsuille ♥

Tea party

Tea party

Oikealla Onskun Dal Jolie Lisa.
Pastel playground

Reine ja Onskun Ellie (Dal Multinic De Lorean) leikkimässä pastellitaivaassa aka. lastenhuone.Ja sitten miittikuviin :) Kokoonnuttiin siis piknikille Kiasman eteen. Ihania ihmisiä ja nukkeja sekä vielä aivan mahtava sää, toivottavasti pääsen taas joskus uudestaan ♥ Mulla oli mukana Emilie, Reine, Isla ja Leah (mitenniin en osannnu päättää...).Heti alkuun rivi aivan superkauniita neitokaisia ♥ Nukkejen tai omistajien nimiä en onnistunut metsästämään, saapi ilmoitella jos tietää niin lisään postaukseen :)


Reine, Leah ja Onskun ihanuudet Lisa (Jolie) ja Daisy .Jayan ihana Melinda ♥Fleurin VioletLollyn CrystalNoi silmät ♥Jayan Salla ja Lucian (?) samanniminen nukke :3Clairen leidit, niin kauniita ♥Parsaaalipään Meryl, Cheryl ja Kilta, jolla oli maailman upein möyhöpöyhömohairperuukki ♥__♥Kämäinen kuva Jayan supersöpöstä SallastaNjäh tätä kuvaa mutta jonkun ihana Dita ♥Cybrin upea NanakoIslandin nukkeja, nuo Shaulan ketunkorvat on vaan niin mahtavat :>Olihan paikalla pari herrasmiestäkin, nämä taitavat olla Kettudemonin.Cybrin nuket ♥♥♥♥Kiitos vielä kerran kaikille miittailijoille :)
Oon ottanut Violetin kustomoinnin uudestaan työn alle, tarvikevarasto vaan kaipaa armottomasti täydennystä... Päivittelen kuvia kun/jos edistystä tapahtuu, seuraavassa postauksessa kuitenkin jatkoa kuvatarinaan :)

○Armiidus○


10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia kyllä. :3 Oli oikein kiva miitti ja joo toi RA Sallan kanssa samassa kuvassa on tosiaan minun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Haha, hyvä että sain edes jonkun nimen oikein :D

   Poista
 2. Kiitokset nukkehyllyn ihkutuksesta! nwn Nuket ihan punastu..nun
  Oli muuten tosi kiva ensin "kotimiittailla" ja muutenkin olla sun kanssa Helsingin miitissä ♥

  VastaaPoista
 3. Sieviä nuo Onskun nukkehyllyssä otetut pastellikuvat <3

  Kaunein ja normaalein kuva Crystalista jonka oon ikinä nähny :'DD jeeesss ei yhtää kuollutta kalaa vaan normaali kuva ja ennen kaikkea nimikin laitettu oikein :') (voin kuolla onnellisena öö eikumitä siis kun luulin oikeest ettei Crysasta tulisi yhtään normaalia kuvaa mihinkään blogiin mutta olin onneksi väärässä. XD)

  Muutenkin nättejä kuvia ja onnistuneita, respect - en ite saanu kun ylivalottuneita ja oranssihtavia ja pimeitä ja epätarkentuneita :'D (ööö miten niin kameran asetukset ihan kuusessa...) ja ööääö. <3

  Kiitos vielä mukavasta miitistä sinullekin siis :'3 (ja tota joo minä = Lolly siis mikäli ei tuolta aiemmin ilmi käynyt no uskon että kävi mutta kumminkin.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 Haha joo kävin räpsimässä melkein kaikki kuvat ennen kuollut kala- epidemiaa että ei mulla taida ollakkaan kun edustavia kuvia (krhm siis joo jos edustavuudella tarkotetaan nukkeja eikä mun kuvausskilssejä niin...) :D
   Kiittos miitistä ja jäätävän pitkästä kommentista (。・ω・。)

   Poista
 4. Tuon ensimmäisen miittikuvan kaksi vasemmanpuoleista nukkea ovat kaverini Iinan (iinu-ja-nuket.blogspot.fi) Kitty (Merl Nostalgia) ja Bella (La Robe Vert Clair). Oikealla ovat taas oma Nixieni (Dal Tezca) ja toinen Merl Nostalgia (helposti huomattavissa... xD) Emeline, pikkusiskoni pallopää.

  Olenkin stalkkaillut tätä(kin) blogia jo pitkään, hyvä että muistin liittyä nyt :) Hyviä kuvia olet saanut miitistä ja muutkin kuvat ovat söpösiä. Pidän myös kuvatarinoistasi paljon :) Kaiken kaikkiaan blogisi on laadukas ja selkeä :)

  VastaaPoista
 5. Hello ! Wonderful blog and photos :D
  Hugs and kisses ^.^

  (=^_^=)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista nwn