lauantai 22. maaliskuuta 2014

Kt 4: Kirje

Heipähei rakkaat lukijat. Edelliseen postaukseen tuli ihan huoimasti kommentteja, kiitos ♥ Kuvasin pitkästä aikaa vähän jatkoa kuvatarinaan, joten en pulise enempää (vielä) vaan päästän teidät lukemaan sitä.

Kt. osa 4
kt1

Outoa miten paljon kaikkea mahtuu kahteen kuukauteen...
kt2

Vielä oudompaa on se, että mun pienessä vuokrakämpässä on tällä hetkellä kaks lasta, jotka ei edes ole mulle mitään sukua. Eikä se tunnu enää yhtään oudolta, vaikka meijän asumisjärjestely oliskin varmasti jokaisen sosiaalitoimen byrokraatin kauhu...
kt3

Alun jälkeen en oo katunut hetkeäkään että otin Reinen meille. Leahkin sai Reinestä kaipaamansa pikkusiskon, ja on ollut jotenkin paljon iloisempi viime aikoina.
kt4

Kaikkien yllätykseks Joel osoittautui taivaan lahjaksi. Se rakastu Reineen niin kuin kaikki muutkin, ja otti Reinen luokseen aina kun mä ja Leah oltiin poissa kotoa. Ja en haluais myöntää, mutta Joelista tuli lopulta korvaamaton myös mulle.
kt5

Kaikki oli siis paremmin kuin mä olisin ikinä osannut odottaa. Tai toivoa. Kaikki oli niin normaalia ja helppoa, ettei kukaan enää halunnut muistaa että Reine oli vaan lainassa. Lainassa mun omalta isältäni ja sen vaimolta. Vaikka tuntuu oudolta että tollasen vois unohtaa, niin niin me kaikki vaan tehtiin. Reine mukaan lukien.
kt6

Siksi kukaan ei osannut odottaa sitä kirjettä.
kt7

Siinä ei ollut mitään muuta kuin osoite, päivämäärä ja kellonaika. Kirjekuoressa satasen seteli. Ei mitään muuta, mutta viesti oli silti selvä. Se kirje oli täysin oikeutettu, eihän siinä pyydetty mitään muuta kuin Reineä takaisin. Mutta meille se oli kuin lunnasvaatimus.


Hirveen lyhyt osa, mutta tarkotuksena olikin vaan lisätä parituhatta kiloa draamaa tähän tarinaan...Itteenikin alko jo oksettaa toi siirapin ja melodramaattisuuden määrä, mutta pakko saada jotain tapahtumaan :D Ja tästä se vaan pahenee...



Ja koska 846 kertaa ei riitä, niin pakko sanoa vielä kerran että KIITOS RAKASTAN TEITÄ PUSPUS OOTTE IHANIA ja niin pois päin Ja linkatkaas muuten omia blogejanne tohon kommenttilootan, kaipaan kipeesti jotain luettavaa...

Armiidus&nuket

2 kommenttia:

Kiitos kommentista nwn